Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content

Wat is een OpenCeilings Wolkenplafond?

Een LED Wolkenplafond voor iedere ruimte

De OpenCeiling® is een fotografische illusie van een dakraam. Door hoge-resolutie foto’s te combineren met LED daglicht-verlichting wordt in elke ruimte het prettige ‘buitengevoel’ naar binnen gehaald. Een OpenCeilings LED wolkenplafond is razendsnel te installeren, zonder verbouwing.

1. Daglicht LED

OpenCeilings® ontwikkelt haar eigen LED panelen met daglicht verlichting. Dankzij de zogenaamde ‘edge-lit’ technologie zijn onze wolkenplafond LED panelen ultradun en bieden zij een 100% egale verlichting. Wij leveren onze LED panelen met een zeer betrouwbare, dimbare en trillingsvrije led adapter.

2. Fotopaneel

Het zichtbare gedeelte van een OpenCeiling is het fotopaneel. Wij werken samen met professionele fotografen om haarscherpe designs te creëren en gebruiken geen stockfoto’s die na vergroting korrelig en onscherp overkomen. Daarnaast hebben wij 15 jaar ervaring met groot formaat print middels de beste technieken.

Benieuwd naar de verschillende ontwerpen voor uw LED wolkenplafond? Bekijk hier onze Designs!

3. OpenFrame

Het OpenFrame zorgt dat het verlichte fotopaneel een paar cm verdiept in het systeemplafond komt te liggen voor een ultiem 3D effect. Doordat het OpenFrame naadloos in ieder systeemplafond raster past wordt de structuur van een dakraamkozijn nagebootst.

Voordelen van OpenCeilings

  • Een daglichtervaring in iedere donkere en inpandige ruimte

  • Unieke uitstraling voor ontvangst- en wachtruimtes

  • Verlichte bijdrage aan creatieve en inspirerende vergaderkamers

  • Daglicht, ruimte en natuur voor een productieve en natuurlijke werkomgeving

  • Een compleet nieuwe look in een mum van tijd

  • Een open en ruimer karakter in benauwende ruimtes

  • Een LED wolkenplafond is razendsnel in ieder systeemplafond te installeren. Ook installatie in of onder vaste plafonds is mogelijk. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

OpenCeilings Installaties

Wolkenplafond.
LED Wolkenplafond.