Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content

Echte circadiaanse verlichting: DynamicDaylight

Ervaar het natuurlijke ritme van de dag met onze Human Centric Lighting oplossing

Onze DynamicDaylight LED panelen passen geheel automatisch de lichtkleur en intensiteit aan de tijd van de dag. De combinatie van biodynamische LED verlichting met onze natuurlijke en haarscherpe fotopanelen ondersteunen zo het natuurlijke bioritme van de mens in de ruimte. De DynamicDaylight is zowel beschikbaar voor het plafond als aan de muur.

1. Biodynamische LED Verlichting

OpenCeilings ontwikkelt haar eigen DynamicDaylight panelen die automatisch gedurende de dag van kleur en intensiteit veranderen. Het kleurspectrum is van 2700K tot 6500K en de intensiteit van 0 tot 100%. Indien gewenst ook nog bestuurbaar via Bluetooth met een Iphone en Android app, maar in essentie volledig automatisch en toegepast volgens het circadiaanse ritme van de zon.

2. Fotopaneel

Het zichtbare gedeelte van de DynamicDaylight is het fotopaneel. Wij werken samen met professionele fotografen om haarscherpe designs te creëren en gebruiken geen stockfoto’s die na vergroting korrelig en onscherp overkomen.

3. OpenFrame

Het OpenFrame zorgt dat het DynamicDaylight paneel een paar cm verdiept in het systeemplafond komt te liggen. Doordat het OpenFrame naadloos in ieder systeemplafondraster past wordt een 3D structuur van een dakraamkozijn nagebootst. Daarnaast kunnen de DynamicDaylight panelen eenvoudig als een virtueel raam aan de muur worden bevestigd.

Voordelen van onze DynamicDaylight oplossing

  • Circadiaanse verlichting die de mens centraal stelt

  • Voorgeprogrammeerde, automatische aanpassing aan zonsopkomst en -ondergang voor een plug&play human centric lighting oplossing

  • Haarscherpe en natuurlijke afbeeldingen voor de ultieme biodynamische ervaring

  • Zowel lichtkleur als -intensiteit wordt automatisch aangepast gedurende de dag.

  • Instelbaar via gratis app en/of draadloze schakelaar

  • Controle via stabiel Bluetooth mesh-network. Geen wifi verbinding noodzakelijk.