Bring the outside inside

OpenCeilings in de Retail

Daglicht. Marketing. Design. Originaliteit.
Een systeemplafond is praktisch, maar voegt niets toe aan een prettige shopervaring. De hoge kwaliteit LED design plafonds van OpenCeilings ™ doen dat wel. Verwerk een logo, huisstijl of nieuwe marketingactie in het design en benader klanten op een originele en onderscheidende manier. En het mooiste van alles? De ‘Plug & Play’ modules van OpenCeilings zijn razendsnel geïnstalleerd zodat langdurige sluiting van de winkel wegens verbouwing wordt voorkomen.

“Onze beste marketing is een OpenCeiling”

Wij weten na bijna 10 jaar ervaring als geen ander hoe belangrijk het is om een omgeving van de juiste elementen te voorzien om de gebruiker een positief gevoel te geven. “Onze beste marketing is een geïnstalleerde OpenCeiling” is dan ook een uitspraak die wij dagelijks doen. Na al die jaren zijn de reacties nog steeds fantastisch om waar te nemen wanneer mensen geconfronteerd worden met een een van onze plafonds. Waar normaal gesproken een systeemplafond het uitzicht is, transformeert een OpenCeiling het plafond tot een uniek dakraam. Met alle positieve reacties van dien.

Onze LED verlichte fotoplafonds zijn zeer eenvoudig te installeren door de ‘Plug & Play’ modules die wij geassembleerd op locatie afleveren. Op het gebied van design is alles mogelijk. Wij denken graag mee met de geplande marketingacties om de uitstraling van het plafond optimaal mee te nemen en de klant te overtuigen.

Voordelen van OpenCeilings in de retail

  • OpenCeilings zorgen voor het ontstaan van een prettige shopervaring. De klant blijft hierdoor ook langer in de winkel.
  • OpenCeilings geven uw showroom een unieke uitstraling.
  • Installatie neemt slechts paar uur in beslag, hierdoor hoeft uw winkel niet gesloten te worden.
  • Voor een daglichtervaring in donkere en inpandige ruimtes.
  • Uw interieur krijgt een compleet nieuw uiterlijk.
  • Benauwende ruimtes krijgen een open en ruimer karakter.
  • Panelen zeer gemakkelijk te verwisselen, daardoor kunt u gemakkelijk inspelen op lopende acties.

zij gingen u voor

 
 

Waarom voor OpenCeilings kiezen

De nummer 1 leverancier van Europa

OpenCeilings is sinds 2010 de grootste leverancier van fotoplafonds, wolkenplafonds en hemelplafonds in Europa. Alleen met de beste kwaliteit!

OpenCeilings panelen spiegelen niet

Een van de belangrijke eigenschappen van OpenCeilings is dat ze niet spiegelen. Onze unieke manier van printen creëert fotopanelen die perfect oplichten zonder te spiegelen.

High Resolution Photography

OpenCeilings werkt samen met topfotografen van over de hele wereld. “High Resolution Large Format Photography’ garandeert haarscherpe designs.

Compact LED 'Plug and Play' systeem

Het LED ‘Plug and Play’ model van OpenCeilings is zeer eenvoudig te installeren in een plafond. Er is keuze uit een dimbare en niet-dimbare variant

We hadden nooit eerder gebruik gemaakt van het plafond om onze klanten te enthousiasmeren met een nieuwe campagne

Bring the Outside Inside

Downloads

Product
catalogus

Voor:
geïnteresseerden
architecten
inrichters
installateurs

Brochure OpenCeilings

Voor:
officemanagers
architecten
facilitair managers
ondernemers

Checklist
Plafond

Voor:
architecten
installateurs
technische dienst
aannemers

Informatie voor
Resellers

Voor:
distributeurs
agenten
resellers
ondernemers

Mail mij alle downloads