Skip to content

Office

Bring the outside inside

OpenCeilings in kantoren

Daglicht. Creativiteit. Ontwerp.

De ‘Plug & Play’ LED-wolkenplafonds van OpenCeilings ™ voegen verschillende verfrissende elementen toe aan elke kantoor- of werkomgeving. En dat zonder ingrijpende verbouwing! In een handomdraai een inspirerende en productieve werkomgeving.

Een inspirerende en creatieve daglichtervaring

De huidige tijd vraagt met toenemende mate om een creatieve, flexibele en inspirerende werkomgeving voor personeel en management. Niemand zit echter te wachten op een ingrijpende verbouwing die enkel afleidt van de focus op het werk dat moet worden verricht.

Maar wie zegt dat een ingrijpende verbouwing nodig is om de kantooromgeving van een nieuwe en frisse impuls te voorzien?
Een LED daglicht plafond van OpenCeilings creëert een nieuwe werkomgeving in een handomdraai. De ‘Plug & Play’ diskettes combineren LED verlichting, fotopanelen en een 3D raamwerk in één module! Eenvoudig te plaatsen in elk systeemplafond.

Voordelen en toepassingen van OpenCeilings in kantoren

  • Op de werkplek dragen OpenCeilings bij aan het creëren van een productieve werkomgeving
  • OpenCeilings geven uw ontvangstruimtes een unieke uitstraling
  • OpenCeilings zorgen voor het ontstaan van creatieve en inspirerende vergaderkamers
  • Voor een daglichtervaring in donkere en inpandige ruimtes
  • Uw interieur krijgt een compleet nieuw uiterlijk
  • Benauwende ruimtes krijgen een open en ruimer karakter

zij gingen u voor

Waarom voor OpenCeilings kiezen

De nummer 1 leverancier van Europa

OpenCeilings is sinds 2010 de grootste leverancier van fotoplafonds, wolkenplafonds en hemelplafonds in Europa. Alleen met de beste kwaliteit!

OpenCeilings panelen spiegelen niet

Een van de belangrijke eigenschappen van OpenCeilings is dat ze niet spiegelen. Onze unieke manier van printen creëert fotopanelen die perfect oplichten zonder te spiegelen.

Wolkenplafonds-LED-onderdelen-OpenCeilings

High Resolution Photography

OpenCeilings werkt samen met topfotografen van over de hele wereld. “High Resolution Large Format Photography’ garandeert haarscherpe designs.

Compact LED 'Plug and Play' systeem

Het LED ‘Plug and Play’ model van OpenCeilings is zeer eenvoudig te installeren in een plafond. Er is keuze uit een dimbare en niet-dimbare variant

De OpenCeiling brengt mooi weer en een productieve sfeer in onze werkomgeving

S. VD BERG – REED ELSEVIER
openceilings-democase

Ontvang Gratis Onze Demokoffer

Het is lastig om het ‘wow’ effect van de OpenCeiling goed over te brengen op foto’s. Daarom bieden wij een gratis service aan om een OpenCeilings Demo LED Paneel te bestellen. Wij sturen u vrijblijvend (en geheel kosteloos) een demokoffer op zodat u zelf de kwaliteit kunt ervaren. Na uw evaluatie halen wij de koffer uiteraard weer bij u op!