Bring the outside inside

OpenCeilings: Hospitality en Wellness

Daglicht. Natuur. Design. Gezondheid.
De hoge kwaliteit LED wolkenplafonds van OpenCeilings™ voegen verschillende positieve elementen toe aan elke ruimte. Onze combinatie van daglicht en haarscherpe foto’s van de natuur creëert een realistisch uitzicht van een dakraam. Eenvoudig toepasbaar in elk type systeemplafond.

Plug & Play met een persoonlijke touch

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom leveren wij de OpenCeilings ‘Plug and Play’. Dit wil zeggen dat wij de verschillende onderdelen van een OpenCeiling vantevoren assembleren tot compacte modules die eenvoudig in het systeemplafond te plaatsen zijn. Aan de hand van onze checklist/installatie handleiding moet de installatie geen enkel probleem zijn. Indien nodig werken wij samen met een groot netwerk van installateurs die ingehuurd kunnen worden.

Onze designs vervaardigen in samenwerking met verschillende professionele topfotografen. Van restaurants tot fitness centra, van Spa’s en wellness faciliteiten tot een cocktailbar. Wij kunnen voor elke denkbare ruimte een perfect passend design leveren.

Voordelen en toepassingen van OpenCeilings in de hospitality & wellness

  • Wellness faciliteiten en ontspanningsruimtes worden positief beïnvloed door de rustgevende effecten van OpenCeilings.
  • Met OpenCeilings is het mogelijk in fitness en sportcentra binnen te sporten met het gevoel van buiten.
  • In hotels worden recepties, vergaderruimtes, kamers en gemeenschappelijke vertrekken door OpenCeilings van een persoonlijke ‘touch’ voorzien, kan een huisstijl worden benadrukt in het design en wordt een gevoel van openheid van de betreffende ruimte gecreëerd.
  • OpenCeilings geven bars en restaurants een natuurlijke uitstraling en inpandige of donkere ruimtes worden van een daglicht ervaring voorzien.

Waarom voor OpenCeilings kiezen

De nummer 1 leverancier van Europa

OpenCeilings is sinds 2010 de grootste leverancier van fotoplafonds, wolkenplafonds en hemelplafonds in Europa. Alleen met de beste kwaliteit!

OpenCeilings panelen spiegelen niet

Een van de belangrijke eigenschappen van OpenCeilings is dat ze niet spiegelen. Onze unieke manier van printen creëert fotopanelen die perfect oplichten zonder te spiegelen.

High Resolution Photography

OpenCeilings werkt samen met topfotografen van over de hele wereld. “High Resolution Large Format Photography’ garandeert haarscherpe designs.

Compact LED 'Plug and Play' systeem

Het LED ‘Plug and Play’ model van OpenCeilings is zeer eenvoudig te installeren in een plafond. Er is keuze uit een dimbare en niet-dimbare variant

Onze clienten komen heerlijk tot rust in de verkoeverruimte en komen een stuk ontspannender uit de wachtruimte

Bring the Outside Inside

Downloads

Product
catalogus

Voor:
geïnteresseerden
architecten
inrichters
installateurs

Brochure OpenCeilings

Voor:
officemanagers
architecten
facilitair managers
ondernemers

Checklist
Plafond

Voor:
architecten
installateurs
technische dienst
aannemers

Informatie voor
Resellers

Voor:
distributeurs
agenten
resellers
ondernemers

Mail mij alle downloads