Skip to content

Hospitality & Wellness

Bring the outside inside

OpenCeilings: Hospitality en Wellness

Daglicht. Natuur. Ontwerp. Gezondheid.

De hoogwaardige LED wolkenplafonds van OpenCeilings ™ voegen verschillende positieve elementen toe aan elke ruimte. Onze combinatie van daglicht en haarscherpe natuurfoto’s zorgt voor een realistisch beeld van een dakraam. Gemakkelijk toepasbaar in elk type verlaagd plafond.

Plug & Play met een persoonlijke touch

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom leveren wij de OpenCeilings ‘Plug and Play’. Dit wil zeggen dat wij de verschillende onderdelen van een OpenCeiling vantevoren assembleren tot compacte modules die eenvoudig in het systeemplafond te plaatsen zijn. Aan de hand van onze checklist/installatie handleiding moet de installatie geen enkel probleem zijn. Indien nodig werken wij samen met een groot netwerk van installateurs die ingehuurd kunnen worden.

Onze designs vervaardigen in samenwerking met verschillende professionele topfotografen. Van restaurants tot fitness centra, van Spa’s en wellness faciliteiten tot een cocktailbar. Wij kunnen voor elke denkbare ruimte een perfect passend design leveren.

Voordelen en toepassingen van OpenCeilings in de hospitality & wellness

  • Wellness faciliteiten en ontspanningsruimtes worden positief beïnvloed door de rustgevende effecten van OpenCeilings.
  • Met OpenCeilings is het mogelijk in fitness en sportcentra binnen te sporten met het gevoel van buiten.
  • In hotels worden recepties, vergaderruimtes, kamers en gemeenschappelijke vertrekken door OpenCeilings van een persoonlijke ‘touch’ voorzien, kan een huisstijl worden benadrukt in het design en wordt een gevoel van openheid van de betreffende ruimte gecreëerd.
  • OpenCeilings geven bars en restaurants een natuurlijke uitstraling en inpandige of donkere ruimtes worden van een daglicht ervaring voorzien.

Waarom voor OpenCeilings kiezen

De nummer 1 leverancier van Europa

OpenCeilings is sinds 2010 de grootste leverancier van fotoplafonds, wolkenplafonds en hemelplafonds in Europa. Alleen met de beste kwaliteit!

OpenCeilings panelen spiegelen niet

Een van de belangrijke eigenschappen van OpenCeilings is dat ze niet spiegelen. Onze unieke manier van printen creëert fotopanelen die perfect oplichten zonder te spiegelen.

Wolkenplafonds-LED-onderdelen-OpenCeilings

High Resolution Photography

OpenCeilings werkt samen met topfotografen van over de hele wereld. “High Resolution Large Format Photography’ garandeert haarscherpe designs.

Compact LED 'Plug and Play' systeem

Het LED ‘Plug and Play’ model van OpenCeilings is zeer eenvoudig te installeren in een plafond. Er is keuze uit een dimbare en niet-dimbare variant

Onze clienten komen heerlijk tot rust in de verkoeverruimte en komen een stuk ontspannender uit de wachtruimte

openceilings-democase

Ontvang Gratis Onze Demokoffer

Het is lastig om het ‘wow’ effect van de OpenCeiling goed over te brengen op foto’s. Daarom bieden wij een gratis service aan om een OpenCeilings Demo LED Paneel te bestellen. Wij sturen u vrijblijvend (en geheel kosteloos) een demokoffer op zodat u zelf de kwaliteit kunt ervaren. Na uw evaluatie halen wij de koffer uiteraard weer bij u op!