Skip to content

Dental

Bring the outside inside

OpenCeilings Dental Care

Daglicht. Extra LUX. Design. Healing Environment.

De hoge kwaliteit LED wolkenplafonds van OpenCeilings ™ voegen verschillende positieve elementen toe aan elke behandelkamer of wachtruimte. Kies een favoriet design en maak de zorgomgeving uniek en onderscheidend. Zeer eenvoudig te installeren zonder de praktijk te hoeven sluiten.

Hoge resolutie fotopanelen en zuinige LED verlichting ™

Ondanks dat een systeemplafond praktische eigenschappen heeft, draagt ze niet bij aan de creatie van een rustige en helende omgeving. De LED wolkenplafonds van OpenCeilings doen dat wel met haar natuurlijke en rustgevende eigenschappen.

OpenCeilings heeft haar onderscheidende LED verlichting zelf ontwikkeld. De LED panelen verbruiken slechts 12 Watt en zijn voorzien van trillingsvrije drivers.

Onze ruime database met professionele foto’s (geen stockphotos!) bevat voor elk wat wils. Daarnaast hebben wij een designteam gereed staan om speciale verzoeken in te willigen.

OpenCeilings is niet voor niets al jaren de beste partij in Europa. Onze ervaren lichtadviseur komt graag langs op locatie om het onderscheidend vermogen nader toe te lichten en een demo paneel te laten zien.

Voordelen OpenCeilings

  • Klinische ruimtes worden getransformeerd tot natuurlijke omgevingen
  • Zorgt voor positieve afleiding voor uw patiënt tijdens pijnlijke of stressvolle behandelingen
  • Draagt bij aan een prettige werkomgeving voor specialist en staff
  • Verbetert de wachtervaring in wacht- en ontvangstruimtes
  • Maakt de zorgomgeving in de tandartspraktijk uniek en onderscheidend
  • Benauwende ruimtes krijgen een open en ruimer karakter
  • Geeft een daglichtervaring in de behandelkamer

Waarom voor OpenCeilings kiezen

De nummer 1 leverancier van Europa

OpenCeilings is sinds 2010 de grootste leverancier van fotoplafonds, wolkenplafonds en hemelplafonds in Europa. Alleen met de beste kwaliteit!

OpenCeilings panelen spiegelen niet

Een van de belangrijke eigenschappen van OpenCeilings is dat ze niet spiegelen. Onze unieke manier van printen creëert fotopanelen die perfect oplichten zonder te spiegelen.

Wolkenplafonds-LED-onderdelen-OpenCeilings

High Resolution Photography

OpenCeilings werkt samen met topfotografen van over de hele wereld. “High Resolution Large Format Photography’ garandeert haarscherpe designs.

Compact LED 'Plug and Play' systeem

Het LED ‘Plug and Play’ model van OpenCeilings is zeer eenvoudig te installeren in een plafond. Er is keuze uit een dimbare en niet-dimbare variant

Door het professionele lichtadvies heb ik en een OpenCeiling in mijn praktijk toe kunnen passen en de juiste lichtkleur voor mijn ruimte gecreëerd

openceilings-democase

Ontvang Gratis Onze Demokoffer

Het is lastig om het ‘wow’ effect van de OpenCeiling goed over te brengen op foto’s. Daarom bieden wij een gratis service aan om een OpenCeilings Demo LED Paneel te bestellen. Wij sturen u vrijblijvend (en geheel kosteloos) een demokoffer op zodat u zelf de kwaliteit kunt ervaren. Na uw evaluatie halen wij de koffer uiteraard weer bij u op!