Skip to content

Architectuur & Inrichters

Bring the outside inside

(Interieur) architecten & Projectinrichters

Daglicht. Ontwerp. Nieuwe constructie. Vernieuwing.

De hoogwaardige LED-wolkenplafonds van OpenCeilings ™ voegen verschillende positieve elementen toe aan elke ruimte. Wij denken graag mee met het project, maken een indruk van de mogelijkheden en bespreken samen de beste oplossing.

Renovatie en nieuwbouw

Bijna 10 jaar ervaring en honderden projecten in 16 landen wereldwijd. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie: OpenCeilings zijn heel gemakkelijk mee te nemen in elke beslissing.

De unieke en onderscheidende eigenschappen van een OpenCeiling kunnen slechts het ontbrekende stukje ontwerp zijn om het project binnen te halen, of de eerste stap om op een originele manier een nieuw project in te voeren.

Eenvoudig te installeren en flexibel in ontwerpuitingen zodat de gebruiker te allen tijde centraal staat. Door gebruik te maken van daglichtlampen in combinatie met het raameffect dat de OpenCeiling creëert, is onze toepassing ook uitermate geschikt voor een daglichtbeleving in donkere en binnenruimtes.

Wij ontzorgen en leveren alles ‘Plug & Play’!

Voordelen en toepassingen van OpenCeilings

  • Ziekenhuizen, klinieken, praktijken en gezondheidscentra
  • Kantoren
  • Horeca gelegenheden
  • Sport- en fitness centra
  • Hotels
  • Winkels en winkelcentra
  • Spa en Wellness faciliteiten

zij gingen u voor

Waarom voor OpenCeilings kiezen

De nummer 1 leverancier van Europa

OpenCeilings is sinds 2010 de grootste leverancier van fotoplafonds, wolkenplafonds en hemelplafonds in Europa. Alleen met de beste kwaliteit!

OpenCeilings panelen spiegelen niet

Een van de belangrijke eigenschappen van OpenCeilings is dat ze niet spiegelen. Onze unieke manier van printen creëert fotopanelen die perfect oplichten zonder te spiegelen.

Wolkenplafonds-LED-onderdelen-OpenCeilings

High Resolution Photography

OpenCeilings werkt samen met topfotografen van over de hele wereld. “High Resolution Large Format Photography’ garandeert haarscherpe designs.

Compact LED 'Plug and Play' systeem

Het LED ‘Plug and Play’ model van OpenCeilings is zeer eenvoudig te installeren in een plafond. Er is keuze uit een dimbare en niet-dimbare variant

Met het personaliseren van de OpenCeilings brengen we onze huisstijl tot uiting

DENNIS VAN DIJK – BAUSTOFF METALL
openceilings-democase

Ontvang Gratis Onze Demokoffer

Het is lastig om het ‘wow’ effect van de OpenCeiling goed over te brengen op foto’s. Daarom bieden wij een gratis service aan om een OpenCeilings Demo LED Paneel te bestellen. Wij sturen u vrijblijvend (en geheel kosteloos) een demokoffer op zodat u zelf de kwaliteit kunt ervaren. Na uw evaluatie halen wij de koffer uiteraard weer bij u op!