Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content
Terug naar overzicht

Led wolkenplafond design: 'Atmos'

Led wolkenplafond design: 'Atmos'

Een led wolkenplafond is meer dan een design element; het is een manier om daglicht, ruimte en natuur naar binnen te halen. Sinds haar oprichting kiest het bedrijf OpenCeilings er dan ook voor om enkel met zeer hoge kwaliteit afbeeldingen te werken. Het fotopaneel is immers het meest zichtbare gedeelte en dan is topkwaliteit van groot belang. In deze post lichten wij graag een van die designs toe. Het gaat om het design Atmos dat een veel gekozen design is voor onze led wolkenplafonds.

 

Groot formaat led wolkenplafond

Om hoge resolutie afbeeldingen te kunnen bieden, is het niet mogelijk om met foto’s van internet te werken. Daarom werken wij al jaren trouw samen met topfotografen van over de hele wereld. Zij zijn bekend met onze werkwijze en verwachtingen. Het design ‘Atmos’ is hier een goed voorbeeld van. Deze afbeelding is geschoten met een Canon EOS R5. Deze camera staat bekend om zijn uitzonderlijke resolutie en beeldkwaliteit door gebruik te maken van een 45 megapixel full-frame sensor die elk detail vastlegt. Dit resulteert in een foto die levensecht en adembenemend is. En niet onbelangrijk, door de combinatie van de kennis van de fotograaf en het materiaal waar hij/zij mee werkt weten wij zeker dat de afbeelding op groot formaat te drukken is.

 

Installatie led wolkenplafond met Atmos design

Het plaatsen van een led wolkenplafond met het design als 'Atmos' is eenvoudiger dan je denkt. Middels een handige checklist en installatiehandleiding kunnen de panelen plug&play in het systeemplafond raster geplaatst worden. Het is nuttig om vantevoren eerst de checklist te doorlopen om te zien of het systeemplafond aan de juiste vereisten voldoet. Zo niet, geen probleem, neem even contact met ons op voor additionele informatie.

 

Wat betreft onderhoud, een simpele afstofbeurt met een droge doek is vaak voldoende om je plafond er fris en mooi uit te laten zien.

Atmos design

Ervaar het Atmos design zelf

Met het 'Atmos' haal je een prachtig uitzicht van buiten naar binnen. Deze afbeelding zal elke ruimte transformeren tot een natuurlijke omgeving. Mocht je andere wensen hebben dan het Atmos design, kijk dan op onze design pagina voor verschillende andere mogelijkheden. Per design en afmeting kan er meteen een offerte worden opgevraagd. Wanneer er behoefte is aan overige informatie of een algemene offerte, neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Wilt u meer weten over de mogelijheden? Neem dan contact met ons op.

Contact