LED plafond

Een LED plafond is een creatieve lichtoplossing voor iedere ruimte. Hoge resolutie fotopanelen worden gecombineerd met speciaal ontwikkelde LED daglicht panelen. Samen vormen ze een led plafond waarmee ‘buiten naar binnen’ wordt gebracht. Een OpenCeiling is ontwikkeld om iedere omgeving een openlijk karakter te geven en van daglicht en natuur te voorzien. Dit heeft een positieve werking op bezoekers en klanten. Wilt u weten wat de mogelijkheden van LED plafonds zijn? Op deze en overige pagina’s kunt u alle informatie vinden.

Zelf de lichtsterkte bepalen

LED plafonds zijn door onszelf ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring. We maken enkel gebruik van de meest geavanceerde technieken om een kwalitatief hoogstaand LED plafond aan te kunnen bieden. Voor de verlichting maken wij gebruik van ‘edge-lit’ ledpanelen. Via de zijkant van deze panelen schijnen wij leds in een diffuse plaat waardoor we een fotopaneel 100% egaal kunnen verlichten. Onze led panelen verbruiken slechts 12 Watt en hebben 50.000 branduren. Indien gewenst kunt u de dimbare drivers ook nog aansluiten op uw dimsysteem. Op die manier kunt u zelf de ideale sterkte van uw led plafond bepalen.

Hoge resolutie fotopanelen

Een belangrijk onderdeel van de LED plafonds is het fotopaneel. We maken enkel gebruik van hoge resolutie foto’s. Doordat wij samenwerken met topfotografen van over de hele wereld en geen gebruik maken van stockfoto’s staan wij bekend om onze hoogwaardige designs. Een groot voordeel hiervan is dat wij onze led plafonds in elk gewenst formaat kunnen leveren zonder in te boeten aan kwaliteit van het design. Wilt u een eigen foto gebruiken? Ons team van designers staat klaar om te inventariseren welke mogelijkheden er zijn.

Diverse afmetingen die geschikt zijn voor uw ruimte

  • LED plafonds zijn van toegevoegde waard in diverse branches waaronder Retail, Office, Healthcare, Dental, Hospitality en Wellness
 
  • Onze toepassing voegt daglicht, ruimte en natuur toe en geven uw ruimte een onderscheidend karakter
 
  • Meer informatie over de toepassing van de LED plafonds in de verschillende branches is te vinden op deze pagina
 
  • Wij werken samen met architecten en project inrichters en hebben ruime ervaring in elk type ruimte
 
  • Ons Plug & Play model is eenvoudig te installeren aan de hand van onze installatie handleiding neem contact op

Eenvoudige installatie LED plafond

Wilt u een LED plafond bij OpenCeilings bestellen? Wij bieden u twee verschillende formaten aan waarmee elke combinatie gemaakt kan worden. U kunt kiezen uit vierkante (60cm X 60cm) panelen en langwerpige (60cm X 120cm) panelen. Onze led plafonds zijn volgens het ‘Plug and Play’ principe ontwikkeld. Dit betekent dat ze zeer eenvoudig in elk type systeemplafond geïnstalleerd kunnen worden. Middels onze checklist en installatie handleiding kunt u zelf inventariseren aan welke vereisten uw plafond moet voldoen. Wij adviseren u graag in de grootte en het formaat van uw led plafond.

Jarenlange ervaring en deskundigheid

Sinds 2009 passen wij de LED plafonds van OpenCeilings toe in binnen- en buitenland. We hebben ons product door de jaren heen optimaal ontwikkeld en zijn in staat een zeer dun ‘Pug and Play’ model aan te bieden dat gegarandeerd van toegevoegde waarde is in uw ruimte. Door een LED plafond krijgt uw ruimte een open en ruimtelijk karakter. Daarnaast zullen uw bezoekers en klanten op een positieve manier geprikkeld worden door de OpenCeilings.

Vraag een gratis demokoffer aan

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van LED plafonds? Neem via onze website eenvoudig contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wilt u liever eerst zelf ervaren wat voor effect onze LED plafonds teweegbrengen. Vraag dan een demokoffer bij ons aan.