Skip to content

OpenCeilings

Resellers en Partners

Wij geloven in samenwerken. Zonder onze partners, resellers, agents, distributeurs en installateurs in binnen- en buitenland kunnen wij niet de kwaliteit en service leveren waar we om bekend staan. Daarom zijn wij continu op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Of het nu om een eenmalig project, een agentschap, een reseller status of een exclusief distributierecht gaat, wij hebben ruimschoots ervaring met de verschillende vormen en komen graag in contact om de samenwerking in de juiste vorm te gieten.

Welke samenwerking past bij mij?

Er zijn verschillende vormen waarin wij samenwerken met onze partners. Iedere vorm kent zijn eigen voordelen en mogelijkheden. Wij maken onderscheid tussen passieve en actieve resellers, agents en distributeurs. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Eenmalig project
Het kan zijn dan een huidige of potentiële klant om onze toepassing heeft gevraagd. Of dat er momenteel een project speelt waarin OpenCeilings van toegevoegde waarde kunnen zijn. Wij denken graag mee met de mogelijkheden en kunnen snel en flexibel schakelen. Vraag direct een offerte aan of stuur ons een foto van het project zodat wij een impressie kunnen maken van de mogelijkheden.

Waarom een partner worden van OpenCeilings?

  • Turn key business opportunity
  • Aantrekkelijke inkoopprijzen
  • Onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrent
  • Cross selling met eigen producten
  • Verbreding afzetmarkt
  • Optie tot exclusiviteit

Waarom voor OpenCeilings kiezen

De nummer 1 leverancier van Europa

OpenCeilings is sinds 2010 de grootste leverancier van fotoplafonds, wolkenplafonds en hemelplafonds in Europa. Alleen met de beste kwaliteit!

OpenCeilings panelen spiegelen niet

Een van de belangrijke eigenschappen van OpenCeilings is dat ze niet spiegelen. Onze unieke manier van printen creëert fotopanelen die perfect oplichten zonder te spiegelen.

Wolkenplafonds-LED-onderdelen-OpenCeilings

High Resolution Photography

OpenCeilings werkt samen met topfotografen van over de hele wereld. “High Resolution Large Format Photography’ garandeert haarscherpe designs.

Compact LED 'Plug and Play' systeem

Het LED ‘Plug and Play’ model van OpenCeilings is zeer eenvoudig te installeren in een plafond. Er is keuze uit een dimbare en niet-dimbare variant

openceilings-democase

Ontvang Gratis Onze Demokoffer

Het is lastig om het ‘wow’ effect van de OpenCeiling goed over te brengen op foto’s. Daarom bieden wij een gratis service aan om een OpenCeilings Demo LED Paneel te bestellen. Wij sturen u vrijblijvend (en geheel kosteloos) een demokoffer op zodat u zelf de kwaliteit kunt ervaren. Na uw evaluatie halen wij de koffer uiteraard weer bij u op!