Skip to content

Wolkenplafond

Een wolkenplafond is een ware toevoeging voor iedere ruimte. Het motto van OpenCeilings is “Bring the outside inside”. Hiermee geven wij aan dat wij met onze wolkenplafonds al het goede van buiten naar binnen brengen. Daglicht, ruimte en natuur worden toegevoegd aan uw omgeving door onze daglicht led panelen in combinatie met hoge resolutie fotopanelen. Wolkenplafonds zijn eenvoudig toe te passen in ieder systeemplafond. Op deze pagina voorzien wij u van meer informatie over de wolkenplafonds van OpenCeilings.

Voeg positiviteit en daglicht toe aan uw ruimte

Een wolkenplafond voegt daglicht, natuurlijke elementen en de simulatie van ruimte toe aan uw omgeving. De daglicht led verlichting waar OpenCeilings gebruik van maakt is gekalibreerd om de simulatie van daglicht optimaal na te bootsen. De led panelen verbruiken slechts 12 Watt en hebben 50.000 branduren. Daarnaast zijn ze voorzien van dimbare drivers waarmee u zelf de felheid van de verlichting kunt bepalen. Indien gewenst kunt u het wolkenplafond aansluiten op een dimsysteem en daarmee flexibel de juiste sfeer in uw ruimte creëren.

Hoge resolutie fotopanelen

Een wolkenplafond dankt zijn uitstraling voor een groot deel aan het fotopaneel. Daarom maken wij enkel gebruikt van hoge resolutie foto’s, geschoten door professionele topfotografen. Alle foto’s zijn zorgvuldig door ons geselecteerd op basis van verschillende criteria. Ze zijn geschikt voor groot formaat print zonder enige kwaliteit of scherpte te verliezen. Benieuwd naar de designs waar u uit kunt kiezen? Op deze pagina vindt u onze favoriete designs uit onze database. Het kan natuurlijk zijn dat u andere wensen heeft met betrekking tot het design van uw wolkenplafond. In dat geval staat ons designteam voor u klaar om een custom design op maat te ontwikkelen.

Diverse afmetingen die geschikt zijn voor uw ruimte

  • Wolkenplafonds worden geproduceerd in twee verschillende formaten

  • Onze vierkante panelen hebben de afmeting 60cm x 60cm en onze WIDE panelen hebben de afmeting 120cm x 60cm

  • Afhankelijk van uw ruimte en het reeds aanwezige systeemplafond zullen de vierkant of langwerpige wolkenplafonds het beste tot uiting komen

  • Heeft u geen systeemplafond? Dat betekent niet dat het niet mogelijk is om een wolkenplafond toe te voegen aan uw ruimte. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen en omschrijf uw ruimte

  • Voeg eventueel foto’s toe zodat wij een impressie voor u kunnen maken van de mogelijkheden

Hoe installeert u een wolkenplafond?

Wolkenplafonds zijn eenvoudig toe te passen in ieder systeemplafond. Op basis van onze ruimschootse ervaring hebben wij een ‘Plug & Play’ model ontwikkeld dat zonder verbouwing in uw ruimte kan worden toegepast. Wij leveren de wolkenplafonds van OpenCeilings als compacte modules. Aan de hand van onze installatiehandleiding zijn ze in korte tijd te installeren. Twijfelt u of uw systeemplafond aan de juiste eisen voldoet? Wij hebben een handige checklist waarmee u zelf de inventarisatie kan maken. Deze is, net als onze installatie handleiding, te downloaden van onze website. Uiteraard kunnen wij u telefonisch of per mail van additionele informatie voorzien.
openceilings-democase

Ontvang Gratis Onze Demokoffer

Het is lastig om het ‘wow’ effect van de OpenCeiling goed over te brengen op foto’s. Daarom bieden wij een gratis service aan om een OpenCeilings Demo LED Paneel te bestellen. Wij sturen u vrijblijvend (en geheel kosteloos) een demokoffer op zodat u zelf de kwaliteit kunt ervaren. Na uw evaluatie halen wij de koffer uiteraard weer bij u op!