Fotoplafond

Een fotoplafond is van toegevoegde waarde in iedere denkbare ruimte. Onze lichtoplossing voegt daglicht, ruimte en natuur toe aan uw omgeving en is een ware eyecatcher. Bij OpenCeilings hebben we hoogwaardige fotoplafonds ontwikkeld die eenvoudig toepasbaar zijn in een systeemplafond. Fotoplafonds voegen een onderscheidend design toe aan uw omgeving en creëren een open karakter. Wilt u meer informatie over de fotoplafonds van OpenCeilings? Surf door onze site voor alle informatie.

Hoge resolutie designs

Een fotoplafond is een combinatie van daglicht led verlichting, een naadloos framewerk en een hoge resolutie fotopaneel. Wij werken samen met nationale en internationale topfotografen. Doordat we geen gebruik maken van stockfoto’s maar enkel van haarscherpe foto’s uit eigen beheer kunnen wij op groot formaat printen zonder kwaliteit in te boeten. Wij hebben door de jaren heen een grote database met frisse designs ontwikkeld. Voor uw fotoplafond kunt u kiezen uit verschillende luchten, natuurlijke elementen en onderdelen als vliegtuigen of luchtballonnen. Doordat de fotoplafonds eenvoudig van nieuwe fotopanelen zijn te voorzien kunt u wisselen wanneer u daar behoefte aan heeft. Op die manier kunt u in elk seizoen de sfeer in uw ruimte laten variëren. Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende designs per formaat. Heeft u andere wensen of wilt u een eigen foto gebruiken? Ons team van designers staat voor u klaar om uw ideale fotoplafond in overleg met u te ontwikkelen.

Dimbare ledpanelen

De fotoplafonds van OpenCeilings zijn voorzien van zeer zuinige daglicht led panelen die speciaal zijn ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring. De led panelen verbruiken slechts 12 Watt per paneel, hebben 50.000 branduren en worden bovendien met een dimbare driver geleverd zodat u, indien gewenst, zelf de lichtintensiteit kunt bepalen door het aan te sluiten op een dimsysteem.

Plug and Play

  • Fotoplafonds zijn eenvoudig toe te passen in ieder systeemplafond
  • Fotoplafonds bestaan uit compacte modules die volgens het ‘Plug and Play’ principe zijn ontwikkeld
  • De modules zijn eenvoudig te installeren aan de hand van onze installatie handleiding
  • Gebruik de checklist om zelf in drie simpele stappen een inventarisatie te maken van het toepassen van het Plug& Play model fotoplafond

Fotoplafond demo koffer

Bent u overtuigd? Vraag dan via onze website direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u eerst zelf het hoge resolutie fotopaneel in combinatie met onze egale verlichting en het naadloze frame ervaren? Dat kan! Wij werken met demokoffers die we naar u toe kunnen sturen. In de demokoffer zit een fotoplafond paneel van OpenCeilings waarmee u een goed beeld krijgt van de hoge kwaliteit van ons systeem. In alle rust kunt u ontdekken wat een fotoplafond toe zal voegen aan uw ruimte.

Bekijk het project portfolio

Een fotoplafond is uitermate geschikt als toepassing in verschillende markten, waaronder de Healthcare, Office, Retail en Dentale markt. Op de verschillende branche pagina’s op onze website kunt u inspiratie opdoen over de mogelijkheden. Daarnaast is een selectie van project foto’s van onze fotoplafonds te bekijken op onze portfolio pagina.

Heeft u nog vragen?

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend meer informatie over een fotoplafond? Via onze contactpagina kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.