Skip to content

Healthcare

Bring the outside inside

OpenCeilings in healthcare

Natuur. Licht. Ruimte. Design.

De LED wolkenplafonds van OpenCeilings TM voegen verschillende positieve elementen toe aan elk zorginterieur en dragen bij aan de creatie van een Healing Environment. Er wordt een daglichtervaring geboden waarmee een prettige, rustgevende en natuurlijke omgeving wordt gecreëerd waarin de cliënt centraal staat.

Nature, daylight and the feeling of space

Wanneer de beste kwaliteit van zorg wordt nagestreefd kan de omgeving niet achterblijven. Het is geen geheim meer dat natuur, al dan niet gesimuleerd, daglicht en het gevoel van ruimte positieve invloed uitoefent op het welzijn van de patiënt.

Helaas zijn het in de meeste zorgomgevingen de systeemplafonds die voor een groot deel het beeld van de ruimte bepalen. Daar moet verandering in komen. Met de wolkenplafonds van OpenCeilings kunnen de systeemplafonds getransformeerd worden tot het uitzicht van een dakraam. En dat zonder ingrijpende verbouwing!

Er zijn verschillende designs waar uit gekozen kan worden en ook eigen input is van harte welkom. Samen gaan we ervoor zorgen dat een optimale omgeving wordt gecreëerd waarin zowel patiënt als staff zich op hun gemak voelen.

Voordelen en toepassingen van OpenCeilings in de zorg

  • Klinische ruimtes worden getransformeerd tot natuurlijke omgevingen
  • Zorgt voor positieve afleiding tijdens pijnlijke of stessvolle behandelingen
  • Draagt bij aan een prettige werkomgeving voor zowel arts als staf
  • Verbetert de wachtervaring in wacht- en ontvangstruimtes
  • Maakt de zorgomgeving uniek en onderscheidend
  • Benauwende ruimtes krijgen een open en ruimer karakter
  • Geeft een daglichtervaring in donkere of inpandige ruimtes

zij gingen u voor

Waarom voor OpenCeilings kiezen

De nummer 1 leverancier van Europa

OpenCeilings is sinds 2010 de grootste leverancier van fotoplafonds, wolkenplafonds en hemelplafonds in Europa. Alleen met de beste kwaliteit!

OpenCeilings panelen spiegelen niet

Een van de belangrijke eigenschappen van OpenCeilings is dat ze niet spiegelen. Onze unieke manier van printen creëert fotopanelen die perfect oplichten zonder te spiegelen.

Wolkenplafonds-LED-onderdelen-OpenCeilings

High Resolution Photography

OpenCeilings werkt samen met topfotografen van over de hele wereld. “High Resolution Large Format Photography’ garandeert haarscherpe designs.

Compact LED 'Plug and Play' systeem

Het LED ‘Plug and Play’ model van OpenCeilings is zeer eenvoudig te installeren in een plafond. Er is keuze uit een dimbare en niet-dimbare variant

Onze patiënten komen heerlijk tot rust in de verkoeverruimte en komen een stuk ontspannender uit de wachtruimte.

HILDE LAMMERTINK – HAGA ZIEKENHUIS
openceilings-democase

Ontvang Gratis Onze Demokoffer

Het is lastig om het ‘wow’ effect van de OpenCeiling goed over te brengen op foto’s. Daarom bieden wij een gratis service aan om een OpenCeilings Demo LED Paneel te bestellen. Wij sturen u vrijblijvend (en geheel kosteloos) een demokoffer op zodat u zelf de kwaliteit kunt ervaren. Na uw evaluatie halen wij de koffer uiteraard weer bij u op!