Skip to content

Wat is een OpenWall?

Een mooi uitzicht in iedere ruimte

De OpenWall™ is een fotografische illusie van een raam. Door hoge-resolutie foto’s te combineren met LED daglicht-verlichting kan in elke ruimte het prettige ‘buitengevoel’ naar binnen gehaald worden.

De OpenWall™ wordt Plug&Play geleverd en kan eenvoudig aan elke muur bevestigd worden.

1. Daglicht LED

OpenCeilings™ ontwikkelt haar eigen LED panelen met daglicht verlichting. Dankzij de zogenaamde ‘edge-lit’ technologie zijn onze panelen ultradun en bieden zij een 100% egale verlichting. Wij leveren onze LED panelen met een zeer betrouwbare, dimbare en trillingsvrije Meanwell adapter.

2. Fotopaneel

Het zichtbare gedeelte van een OpenCeiling is het fotopaneel. Wij werken samen met professionele fotografen om haarscherpe designs te creëren en gebruiken geen stockfoto’s die na vergroting korrelig en onscherp overkomen.

3. OpenFrame

Het OpenFrame zorgt dat het verlichte fotopaneel een paar cm verdiept in het systeemplafond komt te liggen. Doordat het OpenFrame naadloos in ieder systeemplafondraster past wordt een 3D structuur van een dakraamkozijn nagebootst.

Creëer je eigen uitzicht

A-before-1 A-After-Zwart-

Met de meest prachtige designs

openceilings-democase

Ontvang Gratis Onze Demokoffer

Het is lastig om het ‘wow’ effect van de OpenCeiling goed over te brengen op foto’s. Daarom bieden wij een gratis service aan om een OpenCeilings Demo LED Paneel te bestellen. Wij sturen u vrijblijvend (en geheel kosteloos) een demokoffer op zodat u zelf de kwaliteit kunt ervaren. Na uw evaluatie halen wij de koffer uiteraard weer bij u op!